Iniciativa solidària

Roses i companyia per celebrar Sant Jordi

Amics de la Gent Gran convoca més de mil voluntaris per portar una rosa i un llibre a les persones grans que acompanyen durant tot l'any

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Gairebé 1.500 persones grans de 19 residències rebran avui una rosa i companyia per celebrar la diada de Sant Jordi, una iniciativa de l'associació Amics de la Gent Gran que durant tot l'any acompanya la gent gran.

També personalitats reconegudes del món polític, cultural i social --entre elles l'alcalde, Xavier Trias-- faran aquest gest solidari amb les persones grans. En totes aquestes accions solidàries es repartiran més de 2.500 roses naturals.

Amics de la Gent Gran fa 17 anys que organitza per Sant Jordi la campanya ‘Roses contra l’oblit’ en què posa a la venda les roses solidàries, de feltre i tela, amb l'objectiu de recollir fons contra la soledat de les persones grans.

Notícies relacionades

Per fomentar la difusió de la campanya, es pot accedir a la web www.rosescontraloblit.com, on tothom qui vulgui pot compartir les seves imatges amb la rosa solidària i fent companyia a persones grans.

També es pot col·laborar amb la campanya a través de Twitter i Facebook, amb l'etiqueta #rosescontraloblit.