música

Sons antifolk amb el nou festival Gorg Màgic

Sons antifolk amb el nou festival Gorg Màgic_MEDIA_1

Sons antifolk amb el nou festival Gorg Màgic_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Antifolkdo it yourself (DIY), lo-fi. Tot al nou festival Gorg Màgic sona a contracultura. La seva música alternativa i poc comercial i la gent que està darrere de l'invent, un petit segell discogràfic DIY anomenat El Mamut Traçut. L'esdeveniment va començar el dia 2 passat en un local del Raval. I ara reprèn les seves sessions amb actuacions d'artistes i bandes que es mouen per ritmes antifolk (subgènere trencador que «beu del folk, el punk i el rock»), indie i lo-fi (gravació amb pocs mitjans per obtenir un so autèntic).

Notícies relacionades

El festival desembarca avui al bar Heliogàbal amb el músic i pintor alemany Peter Piek, el duo català Painted with Plums i Albert Espuña, creador de Gúdar. Demà torna al mateix local amb The Missing Leech (puntal d'El Mamut Traçut i àlter ego artístic de Maurici Ribera), Liannallull i Ran Ran Ran (Ramon i Cajal, 80. 21.30 h. Cada dia: 6 euros).

Divendres, 10, el Gorg Màgic es trasllada a la botiga de discos Ultra-Local, on actuaran Red Pèrill (amb el seu projecte d'electrònica i funk) i Oddz & Ends Dj (Pujades, 113. 19.00 h. Gratuït). Dimecres, 15, serà a la galeria restaurant Mitte amb la cantant nord-americana Holly (Bailèn, 86. 20.00 h. Gratuït). I el següent divendres, 17 d'abril, final de festa amb FI i Mad'zelle a Alfa en Viu (Gran de Gràcia, 36. 21.00 hores. 4 euros).