fira. SALÓ DEDICAT A L'EDUCACIÓ

Orientar els estudis

El Saló de l'Ensenyament organitza per primera vegada visites guiades amb experts en educació amb l'objectiu de facilitar als estudiants informació pràctica.

Palau 2. Recinte de Montjuïc. Reina Maria Cristina, s/n. Fins al 22 de març. Des d’avui fins el dissabte: de 10.00 a 19.00 hores. Diumenge: de 10.00 a 14 h. Entrada: 5,5 euros. 

Un grup d’estudiants, al Saló de l’Ensenyament, a Montjuïc, l’any passat.

Un grup d’estudiants, al Saló de l’Ensenyament, a Montjuïc, l’any passat. / ARXIU / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

El Saló de l'Ensenyament de la Fira de Barcelona potencia des d'avui fins diumenge, dia 22 de març, els serveis d'orientació als estudiants amb visites guiades en grups reduïts als quals acompanyaran pedagogs i professors. La fira és l'altaveu de l'oferta universitària de campus públics i privats, espanyols i internacionals, a més d'escoles de Batxillerat, de Formació Professional (FP) i d'idiomes, especialment anglès, francès, alemany i xinès.

L'objectiu és dissipar els dubtes dels joves davant una sèrie de qüestions determinants per al seu futur professional. Com si cursar batxillerat científic o humanístic, disseny de videojocs o animació en 3D, arts culinàries o turisme en anglès, bioenginyeria o telecomunicacions, dansa o art dramàtic, dret, economia o els dos graus a la vegada...

L'oferta d'estudis després de finalitzar l'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) és molt extensa i elegir una opció o una altra no sempre és senzill. Per facilitar aquesta tasca als estudiants i a les seves famílies torna aquest saló que, en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, reforçarà especialment els serveis d'orientació.

Notícies relacionades

El certamen, que se celebrarà al palau 2 del recinte de Montjuïc, reunirà més de 190 expositors que presentaran una àmplia oferta d'estudis. L'activitat científica i la innovació tecnològica es mostraran d'una manera atractiva per a la joventut per fomentar la vocació.

La formació professional, una de les millors vies d'accés al mercat laboral, comptarà amb més espai amb l'Aula de Formació Professional Integrada, on s'informarà dels avanços cap a la integració de la FP inicial.