solidaritat

Roses de feltre contra l'oblit que pateixen les persones grans

Roses de feltre contra loblit  que pateixen les persones grans_MEDIA_1

Roses de feltre contra loblit que pateixen les persones grans_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Cada dia hauria de ser Sant Jordi. Aquest és el lema de la campanya Roses contra l'oblit del 2014, una iniciativa que porta companyia i flors a les persones grans. El 23 d'abril i tot l'any. Organitzada per Amics de la Gent Gran, aquesta campanya posa a la venda 40.000 roses de feltre de diversos colors amb una agulla de bany de plata. Han estat realitzades per dones del centre de reinserció amARTE (de la Fundació Pare Manel). Es venen a cinc euros als establiments Consum, Abacus, Casa del Llibre, Natura, en seus d'Amics de la Gent Gran i a través d'internet al Mercat Social (www.mercatfcvs.cat/productes/lots-solidaris/roses-contra-l-oblit.html).

Notícies relacionades

La recaptació que s'obtingui es destinarà a projectes socials de l'entitat, que intenta mitigar la soledat que pateixen molts avis a Catalunya. La iniciativa vol ser interactiva, per això convida tothom a entrar a la seva web (www.rosescontraloblit.com), penjar una imatge (millor un selfie amb la rosa solidària) i participar així en el sorteig d'una entrada per assistir a un espectacle del Liceu. També suggereix compartir la imatge a facebook i twitter amb l'etiqueta #rosescontraloblit.

DONACIONS DE SANG / El Banc de Sang promou una altra iniciativa solidària per Sant Jordi. Es tracta d'una campanya de donacions de sang que tindrà lloc demà, dia 22, en una dotzena de biblioteques de Catalunya (a Barcelona, una per districte). Alguns escriptors hi participaran firmant llibres o donant sang i diverses editorials regalaran un llibre a cada donant en reconeixement al seu altruisme. Informació i reserves a www.donarsang.gencat.cat i a bcn.cat/santjordi.