El mapa de l'economia solidària de Barcelona

SETEM llança una web per facilitar trobar botigues de consum responsable

1
Es llegeix en minuts
EDUARD MARTÍN-BORREGON / Barcelona

"Tenim a l'abast una eina fonamental per al canvi social: el consum". Amb aquesta idea, l'ONG SETEM ha llançat 'Pam a Pam', el mapa del consum responsable a Barcelona. S'hi poden trobar totes les botigues de roba, alimentació i banca que compleixen els criteris de l'economia social i solidària.

Notícies relacionades

El mapa vol facilitar que els ciutadans puguin trobar alternatives de consum a prop de casa i poder realitzar compres de proximitat. La web està oberta a aportacions per part de negocis i ciutadans, i en els pròxims mesos ampliarà el mapa a altres localitats i sectors.

Economia solidària

L'Economia social i solidària és una altra manera de fer economia: la conformen multitud d'iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen amb lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris. Algunes formes d'Economia Social i Solidària són el comerç just, les finances ètiques, el consum responsable, la proximitat i el cooperativisme.