PROCÉS PARTICIPATIU

Els veïns de Sants proposen nous usos per a la coberta de les vies de tren

Plantegen serveis com fonts o lavabos i mobiliari urbà i espais per a nens i grans

Cobertura de les vies de Sants, al mes de setembre.

Cobertura de les vies de Sants, al mes de setembre. / ARXIU / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Més de 50 representants veïnals i d'entitats del districte de Sants-Montjuïc han participat en la Jornada Ciutadana per debatre i proposar idees en relació amb els usos ciutadans que ha de preveure el projecte d'urbanització de la llosa que cobreix les vies de Sants.

Entre les principals propostes recollides hi ha la de dotar aquest nou espai de serveis, com  fonts o lavabos, mobiliari urbàjocs infantils instal·lacions esportives per a persones grans. Així mateix, els veïns reclamen que en aquest espai es facin compatibles els recorreguts per a vianants amb l'ús que puguin fer ciclistes patinadors.

Notícies relacionades

Es tracta de les principals propostes recollides a la Jornada Ciutadana, celebrada dilluns a les Cotxeres de Sants, i que culmina el procés de participació emprès per l'Ajuntament de Barcelona per recollir, al llarg de l'últims mesos, propostes veïnals que es puguin incorporar en el projecte executiu de la segona fase d'urbanització de tot aquest entorn, la fase que abordarà la transformació de la llosa en un gran parc urbà i un nou pulmó verd de la ciutat.

El procés participatiu ha consistit a l'analitzar l'espai, organitzar activitats al carrer i visites sobre la llosa amb els veïns per fer propostes que permetin acabar de definir el projecte d'urbanització.