El Museu d'Arqueologia rep el premi Auriga 2013

La mostra 'Històries de tocador' ha guanyat el premi a la millor exposició del món antic

1
Es llegeix en minuts

El Museu d'Arqueologia de Catalunya ha rebut el premi Auriga 2013 a la millor exposició del món antic amb la mostra 'Històries de tocador. Cosmètica i bellesa en l'antiguitat'.

La revista 'Auriga', l'única publicació en català dedicada a la divulgació del llegat greco-romà a Catalunya, atorga cada any aquests premis en tres categories: el premi Musa d'exposició sobre el món antic, el premi Didascàlia d'experiències docents i el premi Núria Tudela dirigit als estudiants.

L'exposició 'Històries de tocador. Cosmètica i bellesa en l'antiguitat' --que desvela els principals secrets de bellesa en l'antiguitat, les tècniques i els petits gestos quotidians que homes i dones feien servir per millorar la seva imatge personal-- s'ha adjudicat el premi Musa.

Notícies relacionades

La directora d'Auriga, Montserrat Tudela, ha destacat que els guardons d'aquest any "mostren la vitalitat del món clàssic en temps de crisi", i ha afegit que això "testimonia el pensament propi de la cultura clàssica, com la recerca constant de tot el que té a veure amb l'ésser humà en totes les seves expressions de l'actualitat".

La mostra es podrà veure a la seu de Barcelona del Museu d'Arqueologia de Catalunya, al passeig de Santa Madrona, 39, fins a finals d'any.