DAVANT L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

Conductors de TMB iniciaran demà una vaga de fam per demanar una sortida al conflicte

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

Treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) iniciaran demà una vaga de fam davant de l'Ajuntament de Barcelona per demanar una sortida al conflicte que viuen amb l'empresa, a la qual reclamen dos dies de descans setmanal, abans de la setmana del 2 de gener quan estan convocades noves jornades de vaga, segons ha informat la CGT.

Els sindicats convocants de les aturades, la CGT i l'Associació de Conductors de Transports de Barcelona (ACTUB), han mantingut avui una reunió de mediació amb la direcció de TMB a la Conselleria de Treball per desencallar el conflicte, malgrat que no han arribat a cap acord i han decidit iniciar des de les deu del matí fins a les vuit del vespre una jornada de vaga diària fins a aconseguir un pacte amb l'empresa.

Vagues els dies 2, 3 i 4 de gener

Notícies relacionades

Com a primer pas positiu, la CGT ha destacat que "l'empresa ha renunciat que es desconvoquin les vagues previstes per als dies 2, 3 i 4 de gener per començar a negociar".

Per la seva part, TMB ha informat que demà tindrà lloc una altra reunió a la Conselleria de Treball amb els sindicats convocants de la vaga d'autobusos. Per això, l'empresa s'ha mostrat esperançada en el fet que les aturades permetin reprendre les negociacions amb una "millor disposició de cara a trobar una solució per aplicar la nova normativa".

Temes:

Vaga de fam