APARATÓS ACCIDENT

Deu ferits en una col·lisió entre una ambulància i tres turismes al centre de BCN

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

Deu persones han resultat ferides de diversa consideració en una col·lisió a la cruïlla dels carrers de la Marina i la Gran Via en què s'han vist implicats una ambulància i tres turismes, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana.

L'accident ha tingut lloc cap a les 15.25 hores quan una ambulància que pujava pel carrer de la Marina, amb els senyals acústics i en servei d'urgència, ha topat contra un turisme de matrícula italiana que circulava per la Gran Via i no s'havia aturat.

Notícies relacionades

La col·lisió entre l'ambulància i el turisme italià ha fet que el vehicle de servei sanitari bolqués i xoqués contra dos cotxes més. El conductor i l'acompanyant de l'ambulància han quedat atrapats, cosa que ha obligat els bombers de Barcelona a intervenir-hi.

La Guàrdia Urbana ha informat que com a resultat de la col·lisió múltiple deu persones han resultat ferides de diversa consideració i han estat traslladades a l'Hospital Clínic, Sant Pau, Hospital del Mar i Can Ruti de Badalona (Barcelonès). A més a més, un menor ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Temes:

Ambulàncies