TRANSPORT PÚBLIC

Reforç de les línies de bus que van als cementiris

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Com és habitual a les proximitats de la celebració de la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha reforçat el servei de les línies d'autobusos que comuniquen amb els cementiris de la ciutat, un operatiu que es mantindrà fins al dia 1, quan es preveu que es concentri el nombre més gran de persones que visiten els cementiris.

L'operatiu per atendre els milers de persones que es desplacin per dipositar-hi flors (l'any passat van ser 80.000) està reforçat avui i fins diumenge dia 4, principalment en el transport que enllaça amb Collserola i Montjuïc, els de més afluència.

Notícies relacionades

Així, cap a Montjuïc, a més de reforçar les línies d'autobusos 21 i 107 (la de l'interior del cementiri), TMB ha habilitat dues línies d'autobús llançadora des de les places de Catalunya i d'Espanya, que comuniquen amb la part alta del cementiri i l'entrada sud, respectivament.

Per anar fins al cementiri de Collserola es reforcen les línies 102, 103 i 104. Els autobusos habituals que van cap als cementiris de les Corts i Poblenou passaran amb més freqüència. També hi haurà més servei de la línia 4 de metro per connectar amb el cementiri del Poblenou (Llacuna), i les 3 i 5 per accedir al de Les Corts (estacions de Palau Reial i Collblanc, respectivament), així com més autobusos en les línies que circulen a prop de tots els cementiris.