GIRA

The Police suspèn dos concerts per problemes de veu de Sting

2
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / BARCELONA

La gola de Sting necessita una treva. El líder de The Police està afònic i el grup ha hagut d'anul.lar dos concerts de la gira europea, el que estava previst per a ahir a la nit a Anvers (Bèlgica) i el d'avui a la ciutat alemanya de Mannheim. L'empresa Live Nation, organitzadora dels xous, va comunicar ahir que el baixista i cantant del veterà trio pateix "greus problemes de veu".

Sting, que va complir 56 anys la setmana passada, "té angines i els metges li han recomanat uns dies de repòs", es diu a la web del mateix artista. The Police ja havia actuat dilluns a Anvers, en un pavelló amb un aforament de 17.500 espectadors, però el segon xou programat a la ciutat belga, també amb totes les entrades venudes, ja no es va poder celebrar ahir. El següent concert previst és el de dissabte que ve, a Düsseldorf, per al qual en principi ja estarà recuperat.

L'organització busca dates lliures per poder tornar a Anvers i Mannheim, ja que el grup continua la gira per Europa, que culminarà el 20 d'octubre a Wembley, i torna després als Estats Units i al Canadà, per seguir al desembre per Sud-amèrica i, al gener i al febrer, per Oceania. Fins ara, The Police ha fet mig centenar d'actuacions des del seu retorn a l'escena, el 28 de maig passat a Vancouver, 24 anys després del seu comiat.

CANÇONS ELIMINADES

Notícies relacionades

El grup va passar per Barcelona el 27 de setembre, on es va comprovar que el concert, de gairebé dues hores, posa al límit la veu de Sting. De fet, el trio ha retocat diverses cançons clàssiques del seu repertori per adaptar-les a les possibilitats vocals del cantant, que recorria al seu falset com un dels trets més característics del so del grup que va marcar una època als anys 80. És més, The Police fins i tot ha eliminat en aquesta gira peces molt apreciades pels fans, comBring on the night,The bed's too big without youiBorn in the fifties, perquè el líder prefereix no exposar-se a cantar-les.

Tot i aquest contratemps, la gira de The Police està sent un complet èxit amb moments històrics, com el viscut el cap de setmana passat a París, quan el guitarrista Henry Padovani, integrant de la formació inicial, va pujar a l'escenari per tocarNext to youamb els altres tres.

Temes:

Sting Música