ALS FILMS DEL 1962 AL 1985

Mor l'actriu Lois Maxwell, la senyoreta Moneypenny a les pel·lícules de James Bond

1
Es llegeix en minuts
EFE / LONDRES

L'actriu Lois Maxwell, la inoblidable senyoreta Moneypenny de les pel·lícules de James Bond, va morir dissabte en un hospital australià als 80 anys, ha informat avui la BBC.

Maxwell, nascuda a la ciutat canadenca de Kitchener, a la província d'Ontario, va interpretar el paper de la secretària del cap del MI6, el servei d'espionatge britànic, en 14 ocasions, més que cap altra actriu.

La seva primera actuació va ser a Dr. No, el 1962, al costat de Sean Connery. I l'última, a Panorama per matar, el 1985, amb Roger Moore.

En declaracions a la cadena britànica, aquest últim actor s'ha mostrat afligit per la notícia i ha recordat Maxwell com una excel·lent actriu i una persona "sempre divertida" amb qui era "meravellós" estar.

Notícies relacionades

"Era absolutament perfecta per al paper", ha dit en referència a la interpretació de la senyoreta Moneypenny i ha lamentat que, un cop ell va deixar d'interpretar l'agent 007, ella no seguís en les pel·lícules protagonitzades per Timothy Dalton.

Guanyadora del Globus d'Or a l'actriu revelació a finals dels anys 40 i amb una llarga carrera en cine i televisió, Maxwell serà especialment recordada pel paper d'aquella secretària enamorada de James Bond, amb qui l'agent secret desplegava tots els seus encants.

Temes:

James Bond