SUPERA LA MARCA DE 'STAR WARS 3'

'Spiderman 3' bat el rècord mundial de la setmana d'estrena amb una taquilla de 277 milions d'euros

1
Es llegeix en minuts
REUTERS / LOS ANGELES

Spiderman 3s'ha convertit en la pel·lícula més taquillera la setmana de l'estrena. Els 277 milions d'euros recaptats han marcat un nou rècord i han superat l'anterior xifra de 187 milions aconseguits el 2005 perLa Guerra de las Galaxias. Episodio 3: La venganza de los Sith.

A Amèrica del Nord la pel·lícula ha obtingut 110 milions d'euros durant el cap de setmana i ha aconseguit superar l'estrena de la tercera part de la sagaPiratas del Caribe, que va arribar, el juliol passat, als 99 milions d'euros.

De cara al mercat internacional, la pel·lícula bat un altre rècord. Amb una exhibició en 107 països, ha recaptat 167 milions d'euros, millorant els 114 aconseguits en l'estrena mundial delCódigo da Vinci

Un cost de producció de 282 milions d'euros

Notícies relacionades

Segons fonts de la distribuïdora cinematogràfica Columbia,Spiderman 3ha costat uns 282 milions d'euros, quantitat que inclou 190 milions en despeses de producció i 92 per a publicitat, una xifra que gairebé aconsegueix superar cinc dies després d'exhibir-se en taquilla.

Igual que les seves predecessores, la tercera part de la saga està protagonitzada per Tobey Maguire i Kirsten Dunst i dirigida per Sam Raimi. En aquesta ocasió,l'home aranyaha d'enfrontar-se, entre d'altres malvats, al seu costat fosc.

Temes:

Spiderman