ADAPTACIÓ

Spiderman arribarà a Broadway amb música de Bono i The Edge

Julie Taymor, amb un Tony per 'El rei lleó', dirigirà la peça

1
Es llegeix en minuts
NOELIA SASTRE / NOVA YORK

Spiderman serà un musical amb cançons de Bono i The Edge i s'estrenarà a Broadway sota la batuta de Julie Taymor, guanyadora d'un premi Tony perEl rei lleói directora de la pel.lículaFrida.

Ho ha anunciat la Marvel, mestressa i senyora dels drets del superheroi que acaba de llançar la tercera entrega cinematogràfica amb Tobey Maguire i Kirsten Dunst a Tòquio. També la llançarà a les pantalles de tot el món el 4 de maig, tot i que Peter Parker i el seu últim i sòrdid vestit negre arribarà uns dies abans al seu novaiorquès barri de Queens: el 30 d'abril, durant el Festival de Tribeca.

Notícies relacionades

"Estem convençuts que els fans de Spiderman disfrutaran amb aquest nou projecte", assenyala David Maisel, president dels estudis de la Marvel. Encara no hi ha data d'estrena, però les audicions es faran l'estiu que ve, d'on sortiran els protagonistes d'aquesta primera aventura de la Marvel a Broadway.

"Hem de buscar noves fórmules per poder mantenir la popularitat dels nostres superherois i estem encantats amb aquest equip estel.lar que ens hi ajudarà", explica David Maisel en referència als músics irlandesos que ja l'any 1995 van compondre el temaHold me, thrill me, kiss me, kill meper al filmBatman forever, un altre gran personatge de còmic. El debut de l'home aranya sobre l'escenari costarà 15 milions de dòlars.

Temes:

Spiderman