GALA DELS RAZZIES

Sharon Stone, M. Night Shyamalan i Carmen Electra, premiats amb els 'antioscars'

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / LOS ANGELES

La cintaInstinto básic 2ha resultat la discutible triomfadora dels Premis Razzies, els guardons que seleccionen els pitjors treballs cinematogràfics, amb quatre premis, incloent-hi el de pitjor pel·lícula i pitjor actriu de l'any pel paper de la protagonista, Sharon Stone. Altres professionalsdistingitsper aquest peculiar jurat han estat M. Night Shyamalan i Carmen Electra.

Els Razzies, també coneguts com a Golden Raspberry Award (premis Gerd d'Or) i com elsantioscars,s'entreguen cada any la vigília de la cerimònia de l'Acadèmia de Hollywood.

La comèdia dels germans Wayans,Pequeño pero matón,ha estat la segona pel·lícula amb més premis, a l'alçar-se amb tres trofeus, incloent-hi el de la pitjor parella en pantalla, per als germans Shawn i Marlon Wayans, que també han compartit el de pitjor actor.

Crítiques a 'Instinto básico 2'

El fundador dels Razzie, John Wilson, ha indicat durant la cerimònia que si bé Stone encara es conserva bé als seus quaranta i tants anys, la pel·lícula no tenia raó de ser.

"Sí, ella encara té algunes excuses per a desvestir-se, però el diàleg, la trama, tota l'actitud general del personatge és com de dibuixos animats", ha dit Wilson. "Un s'ha de preguntar, ¿està improvisant o creu que està actuant seriosament? ¿És l'única persona del projecte que va entendre l'acudit?", va assenyalar.

Els altres Razzie per aInstinto básico 2han estat el de pitjor guió i pitjor seqüela. Per la seva part,Pequeño pero matóntambé s'ha imposat en la categoria a la pitjor nova versió o estafa, per robar la idea del personatge de dibuixos animats Bugs Bunny, segons ha assenyalat Wilson.

Guardó per a una comèdia de Williams

Notícies relacionades

El cineasta M. Night Shyamalan, director d'El sisè sentitiSeñales,ha estat elegit pitjor director i pitjor actor de repartiment pel seu filmLa joven del agua.

Així mateix, Carmen Electra ha guanyat el Razzie a la pitjor actriu de repartiment pel seu paper aDate MovieiScary Movie 4.La comèdiaRV,protagonitzada per Robin Williams, ha estat guardonada amb el premi a la pitjor excusa per divertir-se en família.