Transport públic

BCN proposarà ampliar el metro fins a les dues divendres i dissabte mentre no reobri l’oci nocturn

  • L’ATM (Autoritat del Transport Metropolità) ha d’aprovar la proposta municipal per canviar l’horari actual fins a mitjanit

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5.

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona plantejarà a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) una ampliació de l’horari del metro del cap de setmana mentre no reobri l’oci nocturn per la pandèmia. La proposta cerca que es passi del tancament actual a mitjanit a les dues de la matinada les nits de divendres i dissabte. Quan tornin a funcionar les discoteques i els locals d’oci, l’horari plantejat serà el mateix per a divendres i de manera ininterrompuda tot dissabte a la nit.

Notícies relacionades

Aquesta és la proposta formulada per la regidora del Mobilitat de l’ajuntament i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, a la comissió municipal d’Economia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat arran d’una proposta del grup municipal del PP. Els populars plantejaven recuperar el servei per a tota la nit de dissabte sense esperar a la reobertura de l’oci nocturn.

Després d’aquesta proposta de l’ajuntament, serà l’ATM que hagi d’avalar aquesta ampliació horària del suburbà. A l’organisme hi ha representants del mateix consistori, del Govern de la Generalitat i d’administracions locals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Temes:

Metro