Servei interromput

Tres ferits lleus després de xocar un tramvia i un camió a Sant Adrià de Besòs

  • L’accident ha tingut lloc entre les parades de Gorg i La Catalana, fet que ha portat a interrompre el servei entre les dues estacions

  • Dues persones han sigut traslladades a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma i una a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

Tres ferits lleus després de xocar un tramvia i un camió a Sant Adrià de Besòs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres persones han resultat ferides lleus després que es produís un xoc entre un camió i un tramvia entre els carrers Torrassa i Olímpic de Sant Adrià del Besòs. Segons han informat des de Bombers de la Generalitat, els ferits serien els dos conductors i un passatger del tramvia. Aquestes persones han sigut ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladades a centres hospitalaris pròxims per a la seva avaluació: dues a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet i una a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona.

Notícies relacionades

Des dels Bombers expliquen que s’han desplaçat amb tres unitats fins al lloc dels fets, on han ajudat a treure dels respectius vehicles els ferits i a fer-los la primera assistència sanitària. Després, s’han dedicat a netejar la calçada, que ha quedat plena de vidres trencats i de trossos dels vehicles.

L’accident, que s’ha produït poc després de les 17 h, ha tingut lloc entre les parades de Gorg i La Catalana a la línia del Trambesòs, fet que ha portat a interrompre el servei entre les dues estacions. Així, des del grup TRAM indiquen que actualment estan fent les «tasques d’encarrilament» de la cabina del tramvia accidentat, que «està bastant malmesa» i ara hauran de veure si es pot moure sola o necessita algun tipus de remolc.