Un centenar de persones celebren una festa il·legal okupa al barri de Gràcia de Barcelona

Un grup musical toca un concert al terrat d’una casa okupada i els assistents ballen sense mascaretes i sense respectar les mesures de seguretat

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un centenar de persones, que portaven pancartes i simbologia del moviment okupa, s’han concentrat sobre les vuit de la nit pels carrers del barri de Gràcia de Barcelona sense mascaretes i sense respectar les mesures de seguretat aquest dimarts. Els okupes portaven una pancarta que deia ‘Apaga la tele, okupa tu també».

Testimonis directes del cercaviles declaren que el grup s’ha aturat davant una casa okupada del carrer Montseny durant el seu periple, on un grup ha estat tocant música en directe des del terrat. Durant el concert, els assistents s’han amuntegat sense mascareta i sense distància de seguretat, ballant i cantant.

Notícies relacionades

Una vegada acabat el concert, els manifestants han baixat pel carrer Gran de Gràcia en contra direcció provocant un col·lapse caòtic del trànsit. I també han anat pel carrer Astúries.

Veïns i testimonis de l’esdeveniment han denunciat a les xarxes socials que la concentració no ha sigut dissolta pels Mossos ni la Guàrdia Urbana i que, de fet, no s’ha vist presència policial en tot el recorregut.