Cita al Metropolitano

Horari i on es pot veure l’Atlètic-Barça de Lliga

Els blanc-i-vermells i els blaugrana juguen aquest diumenge a les 21 hores

Horari i on es pot veure l’Atlètic-Barça de Lliga

FCB

1
Es llegeix en minuts

Com si fos el comiat del període de Nadal, aquest diumenge a les 21 hores s’enfronten l’Atlètic i el Barça en una Lliga que ja ha tornat amb tota l’energia després de les setmanes de vacances provocades pel Mundial de Qatar. El Barça va reprendre el campionat de manera molt discreta amb l’empat contra l’Espanyol i després l’ensurt a la Copa que el va obligar a classificar-se, però via la pròrroga.

Notícies relacionades

El partit, que se celebra a l’estadi Metropolitano de Madrid, serà retransmès en directe per DAZN i els blaugrana tindran l’ocasió de mantenir la primera plaça de la Lliga, al marge del que faci el Reial Madrid, que juga dissabte contra el Vila-real, sempre que sumi els tres punts com a visitant, en un partit molt complicat per a ells i que es presenta com el més interessant de la jornada.

Una ensopegada dels blaugrana els faria perdre el lideratge. L’Atlètic, per la seva banda, si guanya i depenent del que faci la Reial Societat es podria acostar o aconseguir la tercera plaça a la taula de la Lliga.