ACTUALITAT BLAUGRANA

L’empresa de criptomonedes WhiteBIT, nou soci comercial del Barça

L’empresa de criptomonedes WhiteBIT, nou soci comercial del Barça

J. Barroso / AFP

1
Es llegeix en minuts
EFE

El FC Barcelona i WhiteBIT han firmat un nou acord de patrocini global pel qual l’empresa de criptomonedes es convertirà en soci oficial de l’entitat blaugrana durant tres temporades, fins al 30 de juny del 2025.

Aquesta associació, segons ha explicat el club, «impulsa l’estratègia comercial del Barça, amb l’objectiu de consolidar l’expansió internacional i continuar sent un referent tant dins com fora del terreny de joc».

En el marc d’aquesta aliança, el FC Barcelona i WhiteBIT planegen implementar una sèrie d’activitats conjuntes ‘online’ i ‘offline’ per reunir la indústria cripto i l’esport professional de l’entitat.

Així, mitjançant aquest acord, WhiteBIT podrà associar la seva marca als primers equips de futbol masculí i femení, així com als equips de bàsquet, handbol, hoquei sobre patins i futbol sala.

Continguts digitals

Les accions previstes per a aquesta nova col·laboració inclouen la creació de continguts digitals per donar a conèixer les dues entitats al públic en general. Entre aquestes accions, l’aparició de la plataforma de criptomonedes a les pantalles led de l’Spotify Camp Nou durant els dies de partit.

Notícies relacionades

A més, WhiteBIT col·laborarà amb l’equip d’eSports del FC Barcelona durant les competicions en directe i amb contingut previ i posterior al partit. I també col·laboraran com a soci de la plataforma d’innovació i coneixement, Barça Innovation Hub, durant l’edició anual de l’Sports Tomorrow Congress, que formarà part del pròxim Mobile World Congress.

Segons ha informat el FC Barcelona, WhiteBIT és l’empresa d’intercanvi de criptomonedes més important d’Europa. Té arrels ucraïneses i es va fundar el 2018 a Khàrkiv. Quant a la seva activitat, té fins a 3,5 milions d’usuaris i una plantilla de més de 700 especialistes.