LA CHAMPIONS FEMENINA

Els rivals del Barça: Bayern, Rosengard i Benfica

La lligueta es jugarà entre el 19 d’octubre i el 22 de desembre i l’onze blaugrana és un dels grans favorits al títol

Els rivals del Barça: Bayern, Rosengard i Benfica

Javi Ferrandiz

1
Es llegeix en minuts

El Barça femení ja coneix la primera part de la ruta de la Champions, que acaba a la final d’Eindhoven el 3 o el 4 de juny. El Bayern de Munic (subcampió d’Alemanya), Rosengard (campió de Suècia) i Benfica (campió de Portugal) seran els rivals de la fase de grups després del sorteig efectuat aquest dilluns a Nyon. Amb el Benfica no hi ha precedents en la competició però sí amb el Bayern (la semifinal del 2019) i el Rosengard (els quarts de final del 2017).

En l’onzena participació del Barça a la Champions, l’equip de Jonatan Giráldez afronta un grup assequible. La primera jornada es disputarà els dies 19 i 20 d’octubre; la sisena i última tindrà lloc el 21 i 22 de desembre. Els quarts de final comencen el 21 i 22 de març. La junta blaugrana, a través de Xavier Puig, el directiu responsable de la secció femenina, va donar a entendre que l’equip disputaria els seus partits al Camp Nou.

«El Bayern és un equip a tenir molt compte pels precedents existents i pel tipus de joc que practica. És una versió molt millorada de la temporada passada. Segurament és un dels millors equips del continent», va analitzar Giráldez.

La composició dels grups és la següent:

A) Chelsea, París Saint-Germain, Reial Madrid i Vlaznia.

B) Wolfsburg, Slavia Praga, Saint Polten i Roma.

C) Olympique Lió, Arsenal, Juventus i Zuric.

D) Barcelona, Bayern, Benfica i Rosengard.

Les dates:

Jornada 1: 19 i 20 d’octubre. Jornada 2: 26 i 27 d’octubre. Jornada 3: 23 i 24 de novembre. Jornada 4: 7 i 8 de desembre. Jornada 5: 15 i 16 de desembre. Jornada 6: 21 i 22 de desembre.

Notícies relacionades

Eliminatòries:

Quarts de final: 21 i 22 de març i 29 i 30 de març. Semifinals: 22 i 23 d’abril i 29 i 30 d’abril. Final: 3 o 4 de juny al PSV Stadium d’Eindhoven.