FUTBOL

Al-Khelaïfi qüestiona la legalitat de les palanques del FC Barcelona

«¿És just? No, no és just. ¿És legal? No n’estic segur. Si es permet, d’altres faran el mateix», diu el president del PSG sobre la venda de part dels actius del Barça

Al-Khelaïfi qüestiona la legalitat de les palanques del FC Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president del París Saint-Germain, Nasser al-Khelaïfi, va tornar a mostrar la seva disconformitat amb les denominades ‘palanques’ econòmiques que ha executat el FC Barcelona per poder fer fitxatges i que no té clar que siguin del tot legals.

«¿És just? No, no és just. ¿És legal? No n’estic segur. Si es permet, d’altres faran el mateix. La UEFA, per descomptat, té les seves pròpies regulacions financeres i segur que ho miraran tot», va expressar Al-Khelaïfi en una entrevista publicada aquest dimecres pel portal ‘Politico’.

El qatarià ja havia sigut crític amb aquesta maniobra del conjunt català durant l’Assemblea de l’Associació de Clubs Europeus (ECA) que ell mateix presideix i on havia advertit que «els nivells perillosos de deute i els acords màgics de capital no són un camí sostenible».

Notícies relacionades

D’altra banda, en un moment on s’exploren altres vies per augmentar l’espectacle i les vies d’ingrés, va demanar «anar amb compte» amb els que estan «canviant en el futbol» perquè cal «respectar els aficionats».

En aquest sentit, el president del PSG es va mostrar «realment segur que ningú permetrà que tiri endavant la Superlliga». «Necessitem pensar en tots, no només en nosaltres mateixos. La Superlliga es tractava només d’ells mateixos», va sentenciar, reiterant que «mai» s’unirà a aquest projecte.

Temes:

PSG Joan Laporta