ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça avança les vacances a Pedri

El centrecampista canari es perdrà l’últim partit contra l’Eibar i descansarà a Tenerife després de participar en els 37 partits de Lliga disputats fins ara

El Barça avança les vacances a Pedri
1
Es llegeix en minuts

El blaugrana Pedri no disputarà l’últim partit de la temporada, el de dissabte que ve contra l’Eibar a Ipurúa (18 h). El jugador canari necessita un descans i passarà tota la setmana a la seva casa de Tenerife.

L’últim partit oficial del Barça no té transcendència, ja que els de Koeman no poden optar al títol després de perdre contra elCelta al Camp Nou (1-2). A més, aquesta última setmana el centrecampista ha patit una gastroenteritis i necessita repòs.

Pedri és l’únic jugador de la plantilla que ha participat en els 37 partits de Lliga (28 com a titular i 9 com a suplent) i l’entrenador Ronald Koeman ha considerat que és el moment de prendre un respir, quan a més falten 24 dies per a l’inici de l’Eurocopa, en què el canari podria ser un dels elegits per Luis Enrique per ser en la fase final d’aquest estiu.

‘Fix’ l’11 titular

Notícies relacionades

L’ex de l’UD Las Palmas ha tingut una alta participació en les altres competicions: en la Champions només es va perdre un partit, a la Supercopa d’Espanya va jugar la semifinal i la final, i a la Copa del Rei va ser sobre el terreny de joc en els sis partits.

Aquesta temporada Pedri va debutar com a blaugrana el 27 de setembre del 2020 contra elVillarreal (4-0) al Camp Nou, en un partit plàcid per a Ansu Fati, una altra de les promeses de Can Barça. El migcampista va firmar pels culers fins al juny del 2024, amb una clàusula de 400 milions d’euros.

Temes:

Pedri Barça