REACCIONS

Koeman: «Necessitem més jugadors que puguin marcar gols»

  • L’entrenador del Barça rebutja contestar preguntes sobre la seva continuïtat

  • «Si no segueix Messi, no sé qui marcarà gols», assenyala el tècnic

  • Alba «Hem aconseguit remuntar durant la Lliga. Hem fet el més difícil, però no ho hem aprofitat»

Koeman: «Necessitem més jugadors que puguin marcar gols»
2
Es llegeix en minuts

Ronald Koeman no podia oferir una expressió facial més decebuda. Amb la seva continuïtat en dubte, la derrota davant el Celta al Camp Nou complica encara el seu desig de complir el contracte amb el FC Barcelona. Va lamentar la falta de punteria del seu equip davant els gallecs per justificar la derrota. D’alguna manera, semblava que atribuïa a aquesta deficiència el pèssim desenllaç de Lliga, en el qual no ha sigut capaç d’anotar cap triomf en els quatre últims partits.

«No som capaços d’assegurar la victòria. Necessitem més jugadors que puguin marcar gols». I quan se li va preguntar si s’imaginava que aquesta hauria pogut ser l’última trobada de Leo Messi al Camp Nou, va assenyalar: «Sense Leo, no sé qui marcarà gols. És impossible jugar sense ell», va deixar anar.

Koeman va incidir en un parell de respostes en l’ocasió fallada per Braithwaite que podia haver significat el 2-1. «Va ser una gran oportunitat de marcar. Teníem un home menys i els jugadors s’hi van esforçar molt», va dir.

Del que no va voler parlar és sobre la seva qüestionada continuïtat. «Ja he dit tot el que havia de dir al respecte. No parlaré més d’això. No és una pregunta per a mi», va respondre sobre si encara esperava seguir a la banqueta blaugrana la temporada vinent.

«Els jugadors som els culpables»

La cara de Jordi Alba també ho deia tot. Més abatuda no podia ser. Les seves paraules van tenir el to trist que tocava. «És difícil assimilar-ho», va dir el lateral sobre la derrota que condemnava a la irrellevància l’última jornada de Lliga per al Barça. Una derrota patètica. En algun moment de la tarda semblava que el Barça podia arribar viu a la jornada definitiva en vista dels resultats que campejaven als marcadors dels equips madrilenys, però l’equip blaugrana no va fer els deures. Alba no ho entenia, va recordar que els homes de Koeman no han sigut capaços de guanyar cap dels últims quatre partits. Així, impossible.

«Malgrat que l’equip ho ha intentat, no ha pogut ser», va dir Alba refugiant-se en el tòpic, el millor recurs possiblement en dies així. No ha pogut guanyar cap dels últims partits, ni tan sols davant el Celta, però Alba va evitar assenyalar el tècnic neerlandès, la continuïtat del qual sembla ara menys probable. Aquesta derrota pot acabar d’inclinar els dubtes de Joan Laporta.

Notícies relacionades

«Ens hem tornat bojos en la segona part. No parlo tàcticament. Els culpables som els jugadors, que per això som al camp», va indicar.

El lateral no va saber explicar la debacle en aquesta recta final. «Hem fet el més difícil. Hem aconseguit remuntar. Però no ho hem aprofitat», va assegurar, a més de confiar en la continuïtat de Leo Messi. «Tant de bo no hagi sigut l’últim partit de Messi al Camp Nou. Espero que no».

Temes:

Barça