GASTRONOMIA, OCI I ESPORT

Laporta inaugura el Barça Cafè

El Camp Nou obre un restaurant de 500 metres quadrats de temàtica exclusivament culer

Laporta inaugura el Barça Cafè
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Respirar Barça. Menjar Barça. Sentir Barça. Un restaurant obre les seves portes al Camp Nou, al bulevard que discorre entre el Palau Blaugrana i el Museu i la Botiga. Un recinte de 500 metres quadrats que uneix gastronomia i entreteniment, decorat amb temàtica exclusivament blaugrana: plats amb noms dels futbolistes, objectes donats per ells, i pantalles que repeteixen gols una i mil vegades; sobretot de Lionel Messi, clar, el màxim realitzador de la Història.

El Barça Cafè existeix des del 2020, però es va oficiar l’obertura institucional aquest divendres per reactivar la circulació (i l’alimentació) de persones aprofitant l’eliminació de totes les restriccions sanitàries que van impedir la seva inauguració amb motiu de la Covid i la commemoració aquest dissabte del dia internacional dels museus. El del Barça obrirà les seves portes de bat a bat tot el dia, i també la botiga. De moment, mentre no es restableixi la plena normalitat anterior a la pandèmia ni una afluència fluida de turistes, només funcionarà els caps de setmana. Els socis tindran un 10% de descompte.

El saló està enfocat amb el concepte de sportsbars: un lloc de trobada d’adeptes a una causa (el Barça) on consumir tant begudes com dinars i sopars. La gestió del local és de Singularis, divisió de càtering del grup Serunion, que ja té els drets de restauració de les zones d’hospitality del Camp Nou i de Sant Joan Despí i l’estadi Johan Cruyff. Fins i tot tractant-se d’un restaurant popular, els responsables de la proposta gastronòmica, els germans Iglesias, gestors de diversos restaurants a Barcelona, es cuiden de la qualitat i la frescor dels productes que se serviran.

Notícies relacionades

La carta, «per a tots els gustos i per a totes les edats», va remarcar Antoni Llorens, president de Serunion, abans de ressaltar alguns dels plats més cridaners. El reclam del cafè culer serà provar els plats que, sembla ser, són els favorits dels futbolistes, com la universal pizza margarita de Dembélé o el més preparat salmó al forn amb patates i carbassó de Messi o el singular gaspatxo amb tonyina de Jordi Alba.

Respirar, menjar i sentir Barça. Les paraules de Joan Laporta abans de tallar la cinta inaugural i endinsar-se al Barça Cafè, amb un ampli acompanyament de directius, executius i empleats.