JORNADA 36a

Horari i on veure a la TV el Llevant-Barça de Lliga

El Barça no pot fallar aquest dimarts per continuar aspirant al títol de Lliga

Horari i on veure a la TV el Llevant-Barça de Lliga
1
Es llegeix en minuts

S’acosta el final de Lliga i els màxims aspirants continuen amb la irregularitat que els ha marcat durant tot el campionat. Dos punts separen en la classificació l’Atlètic, el Reial Madrid i el Barça, amb el Sevilla ja despenjat després de l’empat a Valdebebas (2-2). El Barça visitarà aquest dimarts el feu del Llevant (22 hores) en una trobada intersetmanal que hauria de servir per posar pressió als equips de la capital, que disputen els seus partits dimecres i dijous.

El Barça dormirà líder aquesta nit si guanya els ‘granota’ i haurà d’esperar alguna punxada madrilenya. Koeman està convençut que l’equip blaugrana continua amb opcions, són l’equip que més xocs ha guanyat a domicili, i s’emportarà Busquets malgrat la fissura maxil·lar que es va fer dissabte davant l’Atlètic. L’entrenador holandès podria recuperar Araujo per a l’onze titular i tindrà sis jugadors advertits de sanció: Messi, Piqué, De Jong, Griezmann, Mingueza i Jordi Alba.

L’equip valencià rebrà els blaugranes amb ganes d’aconseguir una victòria que els faci pujar en la classificació, ja que acumulen cinc partits consecutius sense sumar els tres punts. L’entrenador dels locals, Paco López, estarà pendent de José Campaña i Postigo, dos pilars a la plantilla ‘granota’, que es recuperen de sengles lesions.

En la jornada 13a del campionat, el Barça va guanyar per la mínima el Llevant (1-0) al Camp Nou, en un partit que va haver de solucionar Leo Messi. En les dues últimes visites al Ciutat de València, el Barça no ha aconseguit cap punt, un escenari on sí que es van donar diverses victòries.

Ronald Koeman no comptarà amb les baixes habituals de Coutinho i Ansu Fati i l’entrenador dels locals no tindrà a la seva disposició Radoja ni Vukcevic, també absents per lesió. L’àrbitre del xoc serà Munuera Montero.

Quan es juga el Llevant UD - FC Barcelona

El partit corresponent a la jornada 36a de la Lliga Santander es disputa dimarts, 11 de maig, a les 22.00 hores.

On veure el partit a la TV

Notícies relacionades

El partit es jugarà a porta tancada a les 22 hores al Ciutat de València i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar), M. LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.