COM L’ANY DE TATA MARTINO

Mateu Lahoz, àrbitre del Barça-Atlètic

  • Va xiular el decisiu duel del 2014, en què els matalassers van guanyar el títol al Camp Nou amb un gol mal anul·lat a Messi

Mateu Lahoz, àrbitre del Barça-Atlètic
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Per si no hi havia prou paral·lelismes entre l’any del Barça de Tata Martino i el de Ronald Koeman s’afegeix un nou element a l’equació. No només es viurà un Barça-Atlètic decisiu al Camp Nou, com el 2014, sinó que l’àrbitre designat serà Mateu Lahoz, el mateix que va aplanar el títol als matalassers anul·lant un gol legal de Leo Messi.

Notícies relacionades

Per llavors no hi havia VAR, i malgrat les protestes dels blaugranes el gol del davanter argentí no va pujar al marcador. Ronald Koeman espera tenir una mica més de sort que Martino, tant en l’arbitratge com en el resultat. Lahoz va ser també el qui va ser designat per a l’últim clàssic, tot i que se’l va acabar perdent per una lesió.

La indignació de Monchi amb Martínez Munuera

Una victòria blaugrana combinada amb una madridista donaria el liderat al bloc de Zinedine Zidane. Juan Martínez Munuera serà l’encarregat d’arbitrar diumenge l’altre partit clau per al liderat, el Madrid-Sevilla. Una designació que no haurà agradat gaire a Sevilla, on encara recorden el seu arbitratge al partit del Bernabéu fa un any, en què l’àrbitre va anul·lar un gol de De Jong per un bloqueig de Gudelj. «Si ens arriben a anul·lar el segon gol, baixo a la gespa i trec l’equip del camp. Ens en anem molt enfadats i indignats», va comentar llavors el director esportiu sevillà.

Temes:

Barça