9 GOLS ENCAIXATS EN 5 JORNADES

Piqué: «Ens xuten menys, però totes van dins»

  • El Barça exhibeix una extrema fragilitat defensiva, a què Koeman no troba remei

  • En les 14 últimes rematades a porta, els blaugranes han encaixat nou gols a la Lliga

Piqué: «Ens xuten menys, però totes van dins»
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No està fi el Barça en defensa. Ha perdut la fiabilitat que tenia amb el sistema dels tres centrals a què va recórrer Ronald Koeman per protegir l’equip. Però ara se sent extremadament vulnerable després d’encaixar nou gols en les cinc últimes jornades. «Ens xuten menys i hi ha menys ocasions, però totes van dins», va denunciar Gerard Piqué després del sofert triomf contra el València.

No li falta raó al defensa, un dels capitans del Barça. En els dos últims partits, per exemple, ha rebut sis rematades a porta (dos del Granada i quatre del València), i ha encaixat quatre gols, cosa que avala la tesi que destapa Piqué. I que tant mal fa a l’equip de Koeman, perquè converteix cada partit en un sofriment sense fi.

Schreuder enalteix el «caràcter» de l’equip

Fins i tot Lenglet, que es va veure superat en l’1-0 de Gabriel Paulista, ha reconegut aquesta fragilitat que pateixen en les últimes setmanes. «En els últims partits cada ocasió en contra acaba en gol, ho paguem car», ha dit el defensa francès Lenglet. Fins i tot Alfred Schreuder, el segon entrenador que va exercir de cap per la sanció de Koeman, va aprofundir en aquest defecte solucionat, al final, per l’aparició de Frenkie de Jong i Messi a Mestalla.

«No hi haurà partits tranquils fins al final, però això significa que seguim en la baralla»

Piqué, defensa del Barça

Notícies relacionades

«És clar que ho analitzem tot, però tots són gols diferents amb lectures diferents», va dir l’assistent de Koeman, explicant: «El segon del València és un gran gol, impossible de defensar, en el primer hi va haver un bloqueig a Ter Stegen. Contra el Granada sí que vam defensar pitjor i en vam parlar per solucionar el problema», va reconèixer Schreuder, enaltint el «caràcter» dels seus jugadors per superar l’1-0 del València.

«Hem solucionat un partit molt important per continuar lluitant fins al final. No hi haurà enfrontaments tranquils fins al final, però això significa que seguim en la baralla, que era l’objectiu, i més després de l’inici de temporada», va recalcar Piqué.