LA REACCIÓ DEL TÈCNIC

Koeman: «La meva postura amb Mingueza va ser una mica exagerada»

  • «El canvi no ha sigut perquè m’hagi enfadat amb ell», diu el tècnic

  • «No crec que siguem més forts que els altres tres equips que lluiten pel títol»

Koeman: «La meva postura amb Mingueza va ser una mica exagerada»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«L’equip va estar bé en la primera part, molt concentrat. Però en la segona part menys, ens vam complicar i era innecessari. Demostra quan baixem el ritme. Cal aprendre i prendre decisions dels metges i dels jugadors. Vam tenir un menys quan vam rebre el gol del Getafe». Així ha explicat Ronald Koeman, l’entrenador del Barcelona, la seva actitud amb Mingueza, a qui va substituir enfadat, tot i que després no ha volgut vincular-lo amb la seva decisió.

Notícies relacionades

«Els joves han d’aprendre que han d’estar en tots els partits, potser la meva postura amb Mingueza ha sigut una mica exagerada», ha indicat el tècnic, crític també amb els metges i el defensa perquè van tardar massa a prendre la decisió de tornar al camp, cosa que va aprofitar el Getafe per marcar el primer gol.

«Pedri no ha estat al seu nivell»

També ha indicat que «Pedri no ha estat al seu nivell», després de reconèixer que el canvi de Mingueza «no ha sigut per haver-me enfadat, perquè està fent una gran temporada, sinó que volia De Jong a l’altre costat i també Umtiti mereix minuts». En aquest aspecte, Koeman, que ha disfrutat del millor Messi, ha indicat que el Barça no és més favorit que Atlètic, Madrid i Sevilla. «No crec que siguem més forts que els altres tres equips que lluiten pel títol».