CAMÍ DE LA FINAL DE COPA

Laporta: «La renovació de Messi progressa adequadament»

Laporta: «La renovació de Messi progressa adequadament»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Joan Laporta s’estrena en una final en la seva segona etapa en la presidència del Barça. El dirigent ha acompanyat l’equip blaugrana –Koeman ha convocat tota la plantilla– a Sevilla, on s’enfrontarà amb l’Athletic a la recerca del primer títol de la temporada. En declaracions a Deportes Cuatro, Laporta ha admès que «la renovació de Messi progressa adequadament».

Per això, intenta convèncer-lo amb fitxatges com el de Haaland, per dissuadir Messi de la seva intenció, ja expressada l’estiu passat, de marxar del Barça. Construir un projecte esportiu competitiu és la primera clau per seduir el capità.

Notícies relacionades

Però, de moment, no hi ha més senyals sobre el futur de l’estrella argentina, un assumpte capital en el pla esportiu i, per descomptat, econòmic. Messi ja va deixar dit que esperaria el nou president abans de prendre una decisió definitiva. Laporta va guanyar les eleccions el passat 7 de març i va prendre possessió el dia 17.

Un mes després, el president ja ha revelat que «tot progressa adequadament». Però sense poder certificar encara que Messi, a punt de fer 34 anys (els farà al juny) estamparà la seva firma en un nou contracte. L’agost passat, el capità va certificar legalment enviant un burofax al club el seu desig d’abandonar el Camp Nou, fart dels problemes que tenia amb el llavors president Josep Maria Bartomeu.