L’ÀRBITRE DEL PENAL DE LENGLET A RAMOS

Martínez Munuera xiularà la final de Copa entre el Barça i l’Athletic

  • És el col·legiat que va xiular els dos penals de Lenglet, un al Madrid i un altre al Cadis, tots dos al Camp Nou

  • L’últim precedent amb els dos equips es remunta al febrer del 2020 quan l’Athletic va guanyar el Barça (1-0), també en la Copa

Martínez Munuera xiularà la final de Copa entre el Barça i l’Athletic
1
Es llegeix en minuts

Ja hi ha àrbitre per a la final de la Copa del Rei que es jugarà dissabte a l’estadi de La Cartuja sevillà entre el Barça i l’Athletic. La Federació Espanyola de Futbol (FEF) ha anunciat l’elecció de Juan Martínez Munuera, el col·legiat valencià, de 38 anys, acompanyat al VAR per José Luis González González.

Al Barça li ha arbitrat dos partits aquesta temporada. Tots dos al Camp Nou. I en el primer va determinar, prèvia consulta amb el VAR, que hi havia penal en l’agafada de Lenglet a Sergio Ramos en la primera derrota en el clàssic (1-3), cosa que va provocar la irada reacció de Ronald Koeman, l’entrenador blaugrana, que es preguntava per a què servia el videoarbitratge en el futbol espanyol.

A Koeman li va costar fins i tot l’obertura d’un expedient disciplinari per part del Comitè de Competició després de denunciar que «només hi ha VAR contra el Barça». Un procediment que, al final, no va portar cap sanció per al tècnic blaugrana.

Notícies relacionades

El seu segon matx va ser contra el Cadis, també a l’estadi blaugrana, quan va xiular un altre penal, i també de Lenglet, per colpejar Rubén Sobrino dins l’àrea de Ter Stegen. A l’Athletic li ha arbitrat un partit a San Mamés aquesta temporada en el triomf contra el Granada (2-1), en què va assenyalar un clar penal de Kenedy a Vencedor, que va provocar l’1-0 basc.

L’últim precedent que té Martínez Munuera amb els dos equips va ser en el xoc de Copa de la temporada passada (febrer del 2020) quan el Barça dirigit llavors per Quique Setién va caure eliminat a l’estadi basc reclamant un penal no assenyalat a Frenkie de Jong.