ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça homenatja Johan Cruyff als cinc anys de la seva mort

«Johan ha sigut el personatge més important de la història moderna del FC Barcelona», ha assenyalat Laporta

El Barça homenatja Johan Cruyff als cinc anys de la seva mort
1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha retut un modest i privat homenatge a Johan Cruyff, mite indiscutible del barcelonisme, al complir-se cinc anys de la seva mort.

El president Joan Laporta, acompanyat dels directius Rafael Yuste i Elena Fort i la filla de l’exjugador i exentrenador, Susila Cruyff, van dipositar un ram amb 14 roses vermelles i un de tulipes als peus de l’estàtua que recorda l’holandès a l’esplanada de tribuna del Camp Nou.

Notícies relacionades

«Johan ha sigut el personatge més important de la història moderna del FC Barcelona. Com a jugador va transformar el futbol en art; ens va donar la lliga del 73-74, amb un 0-5 al Bernabéu que queda en la memòria col·lectiva de tots els culers. Després, com a entrenador, quatre lligues i la primera Copa d’Europa», va assegurar Laporta als mitjans del club.

Laporta, que en l’acte va estar també secundat per Jordi Casals, president del Barça B, i Enric Masip, exjugador d’handbol del Barcelona, va afegir: «Va ser el pare d’una filosofia que ens ha portat pel camí dels èxits i ha sigut l’inspirador de l’etapa en què el Barça ha sigut referència en àmbit mundial. Sempre el tindrem en el nostre record».