LA CARRERA AL CAMP NOU

Laporta revela el seu projecte esportiu

Mateu Alemany, exdirector general del València, Sergi Barjuan, Valdés i Alexanko, acompanyen l’expresident

Laporta revela el seu projecte esportiu
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

10 dies abans de les eleccions del Barça, Joan Laporta ha fet l’última presentació, i la més esperada de la seva candidatura: el seu projecte esportiu per al primer equip de futbol. Per al seu equip alinea Mateu Alemany, expresident del Mallorca i exdirector general del València; els exjugadors Sergi Barjuan, José Ramón Alexanko, Víctor Valdés, Pitxi Alonso i Víctor Muñoz; l’excoordinador de La Masia Albert Benaiges, i Xavi Llorens, exentrenador del Barça femení.

Notícies relacionades

A més d’ells també hi ha sumat un trident de recolzaments més. «Hola, futur president del Barça», ha sentenciat Eto’o en un vídeo des del Camerun. Tant l’exdavantger com Rafa Márquez i Deco li han enviat missatges de suport.

Rafael Yuste, que seria el responsable esportiu si Laporta guanya, ha traçat les parets mestres de la reconstrucció d’un Barça que va camí de dos anys sense guanyar cap títol. Una reconstrucció que parteix de La Masia, «la pedra filosofal» no només per formar jugadors sinó també entrenadors, amb Messi i Johann Cruyff com a brúixoles. «Volem que Leo continuï sent exemple per al futbol base. És el mirall de molts jugadors i jugadores». Yuste va aprofitar per deixar caure que havia parlant recentment amb Jordi Cruyff del seu pare.