LES ELECCIONS DEL BARÇA

Freixa anuncia tres fitxatges si és president

El candidat afirma que està en converses amb «dos davanters de referència, únics, i un defensa» per a la temporada 21-22

Assegura que Koeman complirà el seu contracte si guanya les eleccions i que estarà «encantat» amb aquests reforços

Els diners procediran de la venda de Barça Corporate per 250 milions a un inversor amb un acord tancat

Freixa anuncia tres fitxatges si és president
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Dos davanters de referència i un defensa» seran els fitxatges principals del Barça per a la temporada 2021-22 si Toni Freixa s’erigeix en nou president del club en les eleccions del 7 de març. També l’advocat barceloní sucumbeix a la temptació de prometre reforços, sense donar noms concrets, que puguin aixecar l’equip de la irregular temporada que està protagonitzant, i de donar, així mateix, una alenada d’il·lusió a l’aficionat. Una «il·lusió» com la que pretenia insuflar a l’avançar la possible incorporació de Pau Gasol a la plantilla de bàsquet.

Notícies relacionades

Un Barça en crisi, amb 350 milions menys de pressupost i 1.173 milions de deute, serà capaç d’invertir en aquests tres fitxatges de renom. I serà capaç perquè Freixa preveu ingressar 250 milions per a la venda del 49% de Barça Corporate. «Hem tancat un acord amb un inversor», va afirmar, de qui no va donar més pistes. Aquesta injecció de diners alleujarà la situació econòmica i permetrà incorporar l’equip «dos cracs diferencials en posicions d’atac i un defensa», segons va avançar en una entrevista al programa El món a RAC1.

Aquests futbolistes seran del gust de Ronald Koeman. «Estic convençut que l’encantaran, són dos jugadors únics», va afirmar. Acotats aquests dos jugadors únics, tampoc va aclarir si el defensa és Eric Garcia, que arribarà lliure del Manchester City o un altre. Freixa va garantir la continuïtat de Koeman amb la seva directiva fins al final del seu contracte.