«GRIEZMANN VA DEMANAR EL CANVI»

Setién: «Hi havia cansament, segurament Messi també ha de descansar»

El tècnic recalca que la davallada de l'equip en la segona part va ser «un problema físic i no futbolístic»

L'entrenador lamenta que el domini de la primera meitat no es reflectís en un marcador més ampli

marcosl54082807 barcelona s spanish coach quique setien looks downwards duri200711221024

marcosl54082807 barcelona s spanish coach quique setien looks downwards duri200711221024 / CESAR MANSO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça va acabar parapetat a l’àrea de Ter Stegen. I no va ser, segons va recordar ahir Quique Setién, «un problema futbolístic». El tècnic del Barça va dir que el problema «és físic», al punt que va revelar que «Griezmann tenia molèsties i ell va demanar el canvi», per la qual cosa va justificar les decisions tàctiques que anava adoptant en un partit que va començar bé i va acabar malament.

Va arribar a pensar a canviar Messi, però tal com estava el partit no va tenir més remei que quedar-se amb l’astre al camp durant els 94 minuts que va durar el partit. «Segurament també ha de descansar», ha reconegut el tècnic, tot i que no el va treure del partit. Leo no ha tingut ni un segon de descans des que es va reprendre el futbol post-Covid-19.

«Hauríem d’haver resolt en la primera part, amb dos o tres gols, de forma clara. Després, tot es complica», va explicar Setién, reconeixent que «hi havia cansament en diversos jugadors perquè porten molta tralla», per la qual cosa va escollir la via pragmàtica.

«Hauríem d’haver resolt en la primera part, amb dos o tres gols, de forma clara. Després, tot es complica»

Notícies relacionades

«Hem patit al final, l’equip estava cansat», va recalcar el tècnic càntabre, admetent que «havia faltat frescor» en alguns futbolistes. Tot ve, a més, com a conseqüència de la falta de punteria dels primers 45 minuts. «Hem fet una primera part, uns 30 o 35 minuts molt bons, en els quals havíem d’haver tingut un marcatge molt més favorable. Després, el Valladolid ha començat a treure jugadors més ràpids, amb pilotes a l’àrea i ens costava defensar pel cansament. Només podíem replegar».

Enfortir l’àrea

Per això Setién va tornar en el tram final de la segona meitat, angoixat com estava per l’ajustat marcador, a la línia de tres centrals amb l’aparició d’Araujo i Junior Firpo escortant Piqué, l’únic que no descansa mai. «Havíem d’enfortir una mica l’àrea davant de tants centres i crec que l’hem minimitzat. Aquest ha sigut el motiu de tornar-los tots tres enrere», va apuntar el tècnic, que va dir que «estem fent mèrits per estar millor del que estem, és la repetició d’altres partits».