EL MISSATGE

Setién: «He somiat guanyar la Champions i passejar-me amb el trofeu entre vaques»

«Tinc bastanta pressa, no tinc temps per perdre», admet el tècnic, que creu que pensar en acabar la Lliga és «ara superflu»

«No em sentiré campió tot i que tingui dos punts més que el Madrid», ha reconegut l'entrenador blaugrana

marcosl53132743 deportes quique setien  entrenador del bar a fc barcelona200415173007

marcosl53132743 deportes quique setien entrenador del bar a fc barcelona200415173007

1
Es llegeix en minuts

Està confinat com tots. Aquí tenim al seu domicili Quique Setién, l’entrenador del Barcelona, esperant que arribi el moment en què es pugui reprendre el futbol si el coronavirus ho permet. El tècnic s’imagina la possibilitat de conquerir el doblet amb l’equip blaugrana, a la banqueta del qual va arribar el gener passat després de la traumàtica marxa d’Ernesto Valverde. «És clar que he somiat guanyar la Champions i passejar-me per Liencres amb les vaques per allà i ensenyar-la», va admetre en la primera entrevista que ha concedit després de l’aparició de la pandèmia.

Setién ha parlat amb TV-3. I ha recordat el missatge que havia traslladat a la plantilla abans que el futbol s’aturés. «Ja ho dic moltes vegades als jugadors, que jo tinc bastanta pressa, que no tinc gaire temps per perdre i m’agradaria guanyar la Champions i la Lliga, a poder ser les dues, molt millor», admetent que «és clar que ho he somiat, i passejar-me allà per Liencres amb les vaques i amb la Champions i ensenyar-la».

Renovar el contracte

Setién té contracte garantit per any i mig, coincideix just amb el que li queda a Bartomeu de mandat presidencial al Barça. I li queda, a més, un altre any en funció del que decideixi el nou president. «Espero complir-lo, i renovar fins i tot, fixa’t», ha precisat l’entrenador càntabre.

Notícies relacionades

«Si s’acaba o no la Lliga és anecdòtic, estem en una situació molt difícil per a tot el món i el que realment em preocupa ara és que tot això se solucioni al més aviat possible», ha comentat Setién, esperant que algun dia «puguem sortir i abraçar-nos i sobretot recuperar aquesta gent gran que està patint aquesta situació amb més intensitat», ha assegurat. «Totes les altres coses són supèrflues; no hi dono gaire importància».

En aquest sentit, ha anat una mica més enllà: «No em sentiré campió tot i que tingui dos punts més que el Madrid», ha comentat l’entrenador del Barça, reconeixent que «la incertesa es porta malament», després d’explicar que «els tècnics estem igual que els jugadors. Tots teníem clar que reduiríem el nostre sou i estàvem disposats a fer-ho».