DESMENTIMENT DEL '10'

Messi torna a disparar des de les xarxes socials

El de Rosario nega que hagi de fitxar per l'Inter i que hagi pagat la fiança de Ronaldinho, com assegurava el canal argentí 'TNT'

marcosl52943105 instagram messi200329174810

marcosl52943105 instagram messi200329174810

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi ha tornat a treure les dents a les xarxes socials. El seu compte d’Instagram  ja no és només la plataforma per exposar les seves vivències familiars o promocionar productes comercials, sinó que des d’allà dispara contra aquell qui gosa ofendre’l. Recentment han tastat la seva pólvora el secretari tècnic blaugrana Eric Abidal i la directiva blaugrana. Ara li toca fer-ho a TNT Sports, un canal de televisió argentí que ha enutjat el de Rosario a l’assegurar que Messi fitxaria per l’Inter i que havia pagat la fiança a Ronaldinho. Messi les va etiquetar com a «fake news» al seu missatge.

‘TNT Sports’ va afirmar que el blaugrana entreveia un futur lluny de Barcelona, donant-se suport en les paraules recents de l’expresident de l’Inter de Milà Massimo Moratti, que va declarar que Messi no era «un somni prohibit». Segons aquestes informacions, el de Rosario fitxaria per l’Inter acompanyat de Thiago Almeida. «Primera mentida», va escriure Messi.

«Sort que ningú els creu»

Notícies relacionades

L’altra notícia indicava que la fiança d’1,5 milions d’euros que Ronaldinho va desemborsar per sortir de la presó al Paraguai en realitat l’havia pagat Messi des d’un compte de Barcelona. «¿La deu haver pagat Messi? ¿Tornaran a jugar junts?», es preguntaven. «Segona mentida», va afegir el de Rosario. «El que van dir en aquest mateix mitjà sobre Newell’s fa una setmanes també era fals. Sort que ningú els creu...», va disparar.

Fa poc Messi va aixecar ampolles al Barça al criticar Eric Abidal després que aquest impliqués els jugadors en l’acomiadament d’Ernesto Valverde. Fa uns dies també va utilitzar aquesta mateixa xarxa social per anunciar la rebaixa salarial dels jugadors i de passada exposar el seu malestar amb la junta directiva per haver filtrat que no volien comprometre’s a les retallades en aquests temps de crisi per culpa del coronavirus.

Temes:

Messi