CRISI BLAUGRANA

Piqué diu «titella» a Twitter a un periodista que defensa Bartomeu

L'atac del central evidencia la fractura existent entre la llotja i el vestidor del Barcelona

marcosl52167721 barcelona s head coach quique setien  left  speaks with barc200206233808

marcosl52167721 barcelona s head coach quique setien left speaks with barc200206233808 / Alvaro Barrientos

1
Es llegeix en minuts

Les explicacions de Josep Maria Bartomeu no semblen haver convençut gens la plantilla del Barça i la distància entre la llotja i el vestidor s’ha fet abismal. La constatació d’això és la inequívoca resposta de Gerard Piqué a Twitter a un periodista, Marçal Llorente, que per defensar la junta directiva semblava criticar l’entorn. El central del Barça ha titllat de «titella» el periodista que col·labora a Mundo Deportivo i Barça TV. 

El comentari despectiu de Piqué s’emmarca en la polèmica al voltant de la contractació per un milió d’euros d’una empresa, I3 Ventures, que penjava missatges a les xarxes socials contra alguns jugadors, Piqué en seria un, al marge de contra futurs rivals en les pròximes eleccions per a la presidència del club.

 

El periodista feia amb aquest tuit una defensa de Bartomeu davant dels que «volen arribar al Barça per utilitzar-lo pels seus interessos mediàtics, polítics i econòmics». «Fa molts anys que conec l’entorn del Barça i la idiosincràsia del soci/a culer i afortunadament cada vegada és menys manipulable i més intel·ligent», explicava Lorente.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan Piqué va escriure ‘titella’ com a rèplica al comentari. Aquest intercanvi es va produir unes hores després que Bartomeu visités la Ciutat Esportiva, on s’entrenaven els jugadors, i per espai d’una mitja hora va provar de convèncer-los que no tenia res a veure amb l’escàndol de les xarxes socials i que havien rescindit el contracte amb I3 Ventures. Per la reacció de Piqué es diria que els seus arguments no van convèncer ningú, almenys un dels pesos pesants del vestidor com el central català.

És la segona ocasió en els últims dies que es demostra públicament la tibantor existent entre el vestidor i la llotja. Primer va ser Messi qui va sortir al pas d’unes declaracions d’Abidal  sobre el que va passar durant l’acomiadament de Valverde, al qual demanava que cadascú assumís les seves responsabilitats. La fractura entre la plantilla i la presidència és ja totalment evident.