UN CAS SENSE FI

Neymar torna a demandar el Barça

El brasiler reclama 3,5 milions d'euros al club blaugrana, que acusa d'«absoluta mala fe» per impagament

El pare del jugador al·lega que és un assumpte del passat i es mostra optimista per desbloquejar el cas

marcosl51338831 topshot   paris saint germain s brazilian forward neymar cel191212221706

marcosl51338831 topshot paris saint germain s brazilian forward neymar cel191212221706 / FRANCK FIFE

2
Es llegeix en minuts

Neymar ha tornat a demandar el Barcelona, segons ha informat el diari ‘El Mundo del Siglo XXI’. L’estrella brasilera escenifica, de nou, les profundes diferències que el separen del club blaugrana, especialment de la junta presidida per Josep Maria Bartomeu, agreujades al no poder consumar-se aquest estiu passat el seu retorn al Camp Nou al costat de Messi i Suárez, els seus dos grans amics.

Segons aquesta informació, l’estrella brasilera reclama 3,5 milions d’euros, corresponents al seu últim mes al Camp Nou, just abans que l’estiu del 2017 abandonés el Barça camí del PSG. «Ha de ser la mateixa cosa, és una quantitat que correspon a la liquidació. No té res a veure amb cap altra nova denúncia», ha dit Neymar Sr, el pare del jugador, al programa ‘El Larguero’ de la Cadena SER.

«No estem preocupats, ni el Barça ni nosaltres. D’un moment a l’altre s’arribarà a un acord» (Neymar pare)

«Vam ser a Barcelona mesos enrere per solucionar això. D’un moment a un altre s’arribarà a un acord Neymar-Barça», ha dit el progenitor del futbolista. «No estem preocupats, ni el Barça ni nosaltres. Jo no ho sé, no és res de nou. Demà veuré el que està passant. Que ningú es preocupi, que es resoldrà», ha argumentat Neymar Sr.

Al ser preguntat sobre si tornaria algun dia al Camp Nou, el pare del jugador va respondre amb diplomàcia, deixant escapar, això sí, un somriure. «Té contracte amb el Paris SG», ha dit Neymar Sr. 

Neymar considera que la junta de Bartomeu ha actuat «d’absoluta mala fe» per no pagar-li una part del salari que li corresponia, a més d’haver-li aplicat «represàlies», com el qualifica ‘El Mundo’, per haver fitxat pel club parisenc.

Segona demanda

Notícies relacionades

No és la primera demanda que presenta l’astre contra el Barça. Poc després de marxar a París, Neymar va demandar per l’impagament de la segona part de la prima de renovació que li corresponia quan va abandonar el club blaugrana. Va reclamar llavors 30 milions d’euros per aquest concepte, mentre el Barça li demanava als jutjats el total dels ingressos derivats de la seva renovació, així com una multa de nou milions d’euros per danys i perjudicis.

El Barcelona va arribar a dipositar davant notari la quantia pendent de la prima de renovació del jugador. Però una vegada es va confirmar la seva marxa al Paris SG, la directiva de Bartomeu va anunciar públicament que no abonaria la quantitat.