PROBLEMES EN LA DEFENSA

La baixa de Semedo obre la porta a Wagué

Valverde ha perdut els dos laterals titulars en només quatre dies per lesions musculars

marcosl49330425 l to r  barcelona s senegalese defender moussa wague  barcel191110173728

marcosl49330425 l to r barcelona s senegalese defender moussa wague barcel191110173728 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

En només quatre dies, Valverde ha perdut els seus dos laterals titulars. Dimarts es va quedar senseJordi Alba, que amb prou feines va resistir 45 minuts a la Champions davant l’Slavia perquè va patir «una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra». El club no ha detallat quant temps estarà de baixa, però el tècnic blaugrana ja va dir, després del triomf sobre el Celta, que «seran uns quants partits». Valverde es va quedar dimarts sense Alba, l’amo del carril esquerre. I dissabte en veia com Semedo demanava, lesionat, el canvi al minut 22 (va entrar Busquets i Sergi Roberto va retornar al flanc dret del darrere) deixant l’entrenador sense les seves dues peces bàsiques a les ales.

El portuguès, segons va informar el club, tot just acabar el partit amb l’equip gallec, haurà d’estar «cinc setmanes de baixa» per la lesió muscular que va patir al soli de la cama esquerra, el mateix múscul que va enviarSuáreziMessia la infermeria.

Ni un minut

Notícies relacionades

Amb prou feines porten tres mesos de competició i Valverde ja ha de gestionar el pitjor balanç de lesionats des que va arribar al Camp Nou. Són 17 lesions i 11 els jugadors implicats. A la defensa, per exemple, Piqué Lenglet han sigut els únics que encara no s’han posat en mans dels metges del club. Ara, sense Alba, és el torn de Junior Firpo. I sense Semedo s’obre una porta per veureWagué, el jove lateral senegalès, de 21 anys.

No ha jugat ni un sol minut en aquest curs. Ni ell, ni tampoc Neto, el porter suplent. Són els dos jugadors invisibles a la plantilla de Valverde, obligat ara a introduir modificacions en l’estructura defensiva del Barça. A Leganés, i després de l’aturada, no hi haurà el sancionat Sergi Roberto.