SENSE RISCOS AMB L'ESTRELLA

Messi tampoc juga davant el Betis

"No podem fer un pas enrere", ha dit Valverde, molt curós amb la lesió muscular de l'astre

El davanter, que es va perdre el debut a Bilbao, només havia fet dos entrenaments amb el grup

jdomenech49509710 deportes  entrenamiento de messi190821194904

jdomenech49509710 deportes entrenamiento de messi190821194904

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

No va jugar a Bilbao i el campió va encaixar la seva primera derrota a la Lliga (1-0). Ni tampoc jugarà aquest diumenge contra el Betis a la segona jornada del campionat. Leo Messi s’ha perdut l’inici de temporada del Barça a causa de la lesió muscular que va patir a la cama dreta el 5 d’agost passat just abans d’iniciar-se la gira pels Estats Units. Era una "lesió de grau un", segons van indicar els metges, però li ha impedit debutar aquesta temporada. 

No va jugar els dos amistosos contra el Nàpols ni tampoc va poder ser el '10' a San Mamés. Sense els lesionats Messi, Dembélé i Suárez, només queda Antoine Griezmann com a únic davanter, escortat per Rafinha i algun jove del filial, ja sigui Carles Pérez o Ansu Fati, el jove de 16 anys.

"No forçarem Messi perquè podem fer un pas enrere" (Valverde)

"No forçarem Messi perquè podem fer un pas enrere", ha argumentat Ernesto Valverde, l’entrenador blaugrana, fins i tot abans que comencés l’última sessió de treball.Messi no va aparèixer sobre la gespa de la ciutat esportiva, per la qual cosa ja es van disparar les alarmes. 

Només dos entrenaments

"Si no està al cent per cent no arriscarem", havia advertit Valverde. Així va ser. L’entrenador no va prendre cap risc amb l’astre argentí malgrat que no té davanters a causa de les lesions, també musculars, de Dembélé Luis Suárez.

Notícies relacionades

A més, Messi només havia fet dues sessions d’entrenament amb el grup. I aquest dissabte, quan se l’esperava per afegir-se ja definitivament als seus companys, no va aparèixer a la gespa.