REUNIÓ AMB EL SEU AGENT

Abidal dona un altre toc d'atenció a Dembélé

El secretari tècnic del Barça trasllada el malestar del club al seu representant perquè va ocultar la cinquena lesió muscular

marcosl49462301 soccer football   la liga santander   athletic bilbao v fc b190819215321

marcosl49462301 soccer football la liga santander athletic bilbao v fc b190819215321 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’evident malestar en el FC Barcelona pel comportament d’Ousmane Dembélé ha cristal·litzat en una reunió mantinguda aquesta tarda amb l’agent del davanter francès, Moussa Sissoko, que en ocasions ha sigut pujada de to, segons ha informat el programa 'Tot Costa', de Catalunya Ràdio.

El club ha delegat en Eric Abidal la reunió amb l’agent del jugador, que fa uns dies va proclamar que Dembélé continuaria en el club "al 1.000 per cent". El secretari tècnic ha traslladat l’enuig del Barça per la nova lesió muscular que ha patit el davanter. Sobretot per la gestió que va fer d’aquest contratemps que va patir a Bilbao.

Reincident

Notícies relacionades

Dembélé va decidir no passar la prova mèdica hores després del partit a San Mamés, com li va demanar el doctor, i es va presentar, després de dos dies i mig de festa, a l’entrenament vespertí de dilluns. Va ser allà quan va patir, segons ell, la cinquena lesió muscular des que és al Camp Nou, quarta a la cama esquerra, per la qual ja va haver de ser operat a Finlàndia.

No és la primera vegada que el Barça reprèn el jove francès. Ja en la passada temporada Valverde, que s’ha distingit per ser un tècnic conciliador, el va deixar fora de la llista en el partit, precisament, contra el Betis, després que no acudís a un entrenament. "No és un càstig, però la interpretació és lliure", va dir el tècnic el novembre del 2018. "No perdo la paciència amb ell. Cadascú ho pot interpretar com vulgui. Això és un equip. De vegades, van convocats uns, i de vegades, d’altres. Busco el millor", es va limitar a dir Valverde.