MERCAT ESTIUENC

Coutinho marxa cedit al Bayern

El Barça confirma l'existència d'"un principi d'acord" per a la sortida "remunerada" del brasiler

lmendiola49424646 coutinho en usa 2019190816202311

lmendiola49424646 coutinho en usa 2019190816202311

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona iel Bayern de Munic han arribat a un principi d’acord per a la cessió "remunerada" de Philippe Coutinho, que jugarà aquesta temporada en el club bavarès. L’operació, pendent ja únicament de la resolució d’uns detalls burocràtics, serà anunciada en les pròximes hores, segons han confirmat fonts del club blaugrana després que el periodista brasiler Jorge Nicola, d’ESPN, revelés l’existència d’una entesa entre les tres parts implicades.

Notícies relacionades

Coutinho, que havia sigut inclòs per Ernesto Valverde en la llista de 19 jugadors per viatjar a Bilbao, ha quedat finalment fora de la convocatòria i no es vestirà de curt en el partit davant l’Athletic de Bilbao. Segons alguns mitjans, està previst que el brasiler es desplaci aquest mateix diumenge a Munic per passar el reconeixement mèdic.

La cessió de Coutinho al Bayern introdueix un nou element d’incertesa en el serial Neymar, ja que el carioca era una de les peces que el Barça oferia al PSG a fi d’aconseguir tancar l’operació sense haver de desemborsar una quantitat impossible de diners.