MERCAT DE FITXATGES

El Tottenham s'afegeix a la licitació per Coutinho

A la Premier s'especula amb l'interès per fitxar el brasiler per part de l'Arsenal, el Liverpool i el Manchester United a les portes del tancament del mercat

zentauroepp48388238 teresopolis  brazil   may 29  philippe coutinho looks at the190806201511

zentauroepp48388238 teresopolis brazil may 29 philippe coutinho looks at the190806201511 / Buda Mendes

2
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

Philippe Coutinho podria tornar a tenir equip a la Premier LeagueEl jugador del FC Barcelona està escoltant ofertes del Tottenham,l’Arsenal, el Liverpool i el Manchester United, tot i que és l’equip de Mauricio Pochettino el que lidera la licitació pel brasiler. Precisament a la Lliga anglesa va ser on Coutinho va viure la seva millor època, amb el Liverpool des del 2013 al 2018, quan va venir al Barça.

Sonen molts rumors a les portes deltancament del mercat de fitxatges en la Premier League. Aquest dijous a la tarda els clubs anglesos ja no podran fer més moviments, així que la sortida de Coutinho del Barça es viu a contrarellotge

Després de les murmuracions sobre el seu fitxatge per l’Arsenal, ara el Tottenham és el que està més interessat en el fet que el brasiler torni a la Premier. Coutinho estaria de nou sota les ordres de Mauricio Pochettino, amb qui es va formar durant el 2012, quan va estar cedit a l’RCD Espanyol

Els mitjans de ‘L’Equipe’ i la BBC aseguraven que el brasiler vestiria la samarreta delsgunners  ja que el club volia aprofitar la complicada situació del jugador al Barcelona. Coutinho va ser el jugador més car de la història del Barça, que va pagar 120 milions i 40 en variables al Liverpool el gener del 2018.

Però el seu rendiment esportiu no coincidia amb el preu. En els 75 partits que va jugar amb la samarreta blaugrana, va marcar 21 gols i 11 assistències. Sota les ordres de Valverde, va guanyar dues Lligues i una Copa del Rei. 

Estrella en la Premier

Sembla que Coutinho on rendeix més és a la Premier. Entre el 2010 i el 2013 va estar al’Inter de Milan però, tot i que el van fitxar com “la gran promesa del club”, no va rendir com s’esperava. Va ser llavors quan el Liverpool el va incorporarLiverpool a les seves files per 10 milions d’euros i aquesta va ser una gran inversió.

Notícies relacionades

En més de 200 partits, va marcar 54 gols que van deixar imatges icòniques per al futbol anglès. Així es va construir la reputació que va seduir el Barça com una de les grans revelacions de la Premier. 

Tot i que l’Arsenald’Unai Emery sonava com la futura destinació de Coutinho, aquesta operació no sembla la més raonable vista la situació de l’equip gunner. L’absència de l’equip de Holloway en la Champions League i una plantilla ja desbordada de mitjapuntes i davanters allunyen el brasiler de les files d’Emery. El fitxatge de Nicolas Pépé per 80 milions d’euros ja compleix la necessitat ofensiva juntament amb Alexandre Lacazette i Pierre-Emerick Aubameyang.