un altre cop al FC Barcelona

Xavi Simons deixa el Barça pel PSG

L'adolescent amb 1,6 milions de seguidors a Instagram abandona la Masia després de nou anys de formació

simmons

simmons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Semblava que assoliria la glòria en el primer equip del Barça i ha acabat tancant les portes per intentar-ho, amb una nòmina molt superior, en la files del París Saint-Germain. L’holandès Xavi Simons, l’adolescent dels rínxols d’or convertit en icona d’Instagram abans que del planeta futbol, ha donat per conclosa la seva estada a la Masia.

Fins a la passada temporada, el centrecampista Simons (16 anys) va militar en el cadet A del Barcelona. El seu viatge al París qatarià és un nou capítol en les disputes entre el club català i el francès després dels episodis protagonitzats per l’italià Verrati i el brasiler Neymar, sobre qui aquest estiu arribaran noves entregues. 

En la moguda emergeix la figura de Mino Raiola, el representant de futbolistes que més complica les negociacions amb els clubs. L’italià d’inflada figura i ganyota desagradable igual lluita per emoluments de grans figures, com De Ligt i Pogba, com per un esportista en potència, com és el cas de Xavi Simons.

Simon va arribar al Barcelona amb 7 anys. Durant aquest temps, se li ha construït una imatge per als mil·lenistes consumidors de xarxes socials. El xaval té 1,6 milions de seguidors a Instagram. Aquest dimarts, precisament, ha publicat en aquesta xarxa una carta de comiat en què assegura que sempre portarà el Barça al cor.

 

Notícies relacionades

"És un dia complicat per a mi, perquè a ningú li agrada acomiadar-se i menys quan has de dir adeu a la que ha sigut casa teva", resumeix en la seva missiva un futbolista que va començar en el prebenjamí blaugrana fa nou anys.

La decisió del pupil de Raiola arriba després d’unes vacances mediterrànies amb alguns dels seus avui ja excompanys d’equip, com mostra aquesta captura compartida en el seu compte d’Instagram: