revista de premsa

'Culebró Neymar' en la premsa: de l'interès del Madrid a la fatiga del PSG i les cartes del Barça

lmendiola48623883 brazilian soccer player neymar arrives at a police station i190620212356

lmendiola48623883 brazilian soccer player neymar arrives at a police station i190620212356 / NACHO DOCE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futur de Neymar serà divers segons el diari que llegeixin els aficionats al futbol i als culebrons de l’estiu. La 'serp' construeix aquest dimecres diferents capítols mantenint la incògnita de si hi haurà un final feliç i per a qui.

'El Periódico' destapa el màxim al qual estaria disposat a arribar Josep Maria Bartomeu: Coutinho + 75 milions com a màxim. El diari 'Sport' sorprèn amb la portada anunciant la irrupció de Florentino Pérez en la licitació. Els diaris del Grup Godó coincideixen en la tesi. 'Mundo Deportivo' titula: 'Trueque o nada’ i 'La Vanguardia' assegura que el Barça no el vol a qualsevol preu. El diari 'As’ accentua aquesta posició: 'El Barça no piensa mover un dedo por Neymar'.

El París Saint Germain esperava el brasiler el dilluns 8 de juliol i el pare del jugador, Neymar sènior, va advertir que arribarà set dies després, el 15-J. 

L’embolic segueix altres fils. Per exemple, 'El País’ publica que els dirigents del PSG es plantegen rebaixar el preu fins a 150 milions. "El París Saint Germain s’ha posat a la trapa de Neymar júnior", escriu Diego Torres, que, a més, explica que un alt dirigent del Reial Madrid ha fet saber als francesos que no intentaran fitxar el brasiler perquè li consta que Neymar –"que ha rebutjat tres ofertes del Madrid des de 2012"– vol fitxar pel Barça.

'Sport', no obstant, publica en portada que "Florentino Pérez entra de ple en la licitació després de parlar amb el PSG i confirmar que el brasiler pot sortir de París aquest estiu". Paraula de Joaquim Piera des de Sao Paulo (Brasil). "Si una cosa té clara Neymar és que no tornarà a jugar més amb la samarreta del PSG", afirma Piera.

Santi Giménez (‘As’) adverteix que el Barça i Bartomeu "es troben en una situació idíl·lica" a l’espera dels pròxims capítols del culebró. "Han deixat clar que disfrutaran de la situació: comprar crispetes, no moure un dit i esperar a veure com es treuen els ulls". 

Notícies relacionades

En la tesi contrària, el 'Marca', que diu que "malgrat que Bartomeu digui que tot segueix igual, que no hi ha cas Neymar, la realitat el PSG i el Barcelona han començat a jugar les seves cartes i algunes estan cara amunt", escriu Luis F. Rojo.

(Continuarà)

Temes:

PSG Neymar