LA DECISIÓ

Dembélé escurça les seves vacances i ja s'entrena

Todibo també ha avançat la seva tornada a la rutina abans que el Barça iniciï diumenge la pretemporada

demeble3

demeble3

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ousmane Dembélé ja està treballant a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Des de dilluns el francès trepitja la gespa juntament amb Edu Pons, un dels preparadors físics del Barça Però el davanter no està sol. El seu compatriota Jean-Clair Todibo també s’ha unit als entrenaments, i tots dos han escurçat les seves respectives vacances perquè la plantilla, excepte els internacionals que han participat en la Copa Amèrica, estan citats diumenge per passar les primeres proves mèdiques.

Notícies relacionades

Dembélé té pressa, conscient, a més, que el seu futur al Barça no està garantit del tot, malgrat que el club li ha transmès que continua comptant amb ell. Però el Bayern de Munic i el París SG estan pendents del davanter francès, que s’està recuperant de la lesió de Vigo del passat 4 de maig quan va patir una ruptura del bíceps femoral de la cuixa dreta.

Edu Pons, preparador físic del Barça, amb Dembélé i Todibo. / FCBARCELONA

L’exjugador del Dortmund està supeditat al futur de Neymar, que ja ha deixat clar que se’n vol anar PSG. De fet, Dembélé ja va escurçar les seves vacances en l’inici de la passada temporada. Todibo, per la seva banda, també ha volgut arribar abans que la resta dels seus companys, que començarà amb el treball de camp el pròxim dilluns 15 de juliol.