CRISI EN LA DIRECTIVA

Dimiteix Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Barça

El directiu, que havia de presentar divendres De Jong, abandona per discrepàncies amb l'àrea esportiva de la junta

aguasch39717189 barcelona   17 08 2017    deportes       el vicepresidente d190703212018

aguasch39717189 barcelona 17 08 2017 deportes el vicepresidente d190703212018 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Mestre ha decidit abandonar la junta del Barça. El vicepresident esportiu ha dimitit, segons ha informat ‘Mundo Deportivo’, per discrepàncies amb l’àrea esportiva de la junta. Es visualitza així una crisi en el grup de treball que presideix Josep Maria Bartomeu, que encara els dos anys finals del seu mandat 

La marxa de Mestre, el responsable de l’àrea esportiva, coincideix, a més, amb el mercat de fitxatges del club, que està reconstruint la plantilla després del fracàs en la Champions. El vicepresident va ser, precisament, qui va assegurar fa dos anys que "Neymar seguia al 200 per cent" al Camp Nou. Ara, a més, acaba de ser elegit Mestre com el president del Gremi d’Hotelers de Barcelona substituint Jordi Clos

Monje, Vilarrubí, Arroyo, Mestre...

Dies més tard de l’anunci del directiu blaugrana, el brasiler marxava camí del París SG. Amb la dimissió de Mestre, una de les peces importants en l’estructura de la junta, Bartomeu torna a perdre un altre vicepresident. La primera a marxar va ser Susana Monje, vicepresidenta de l’àrea econòmica. Se’n va anar el novembre del 2016. El seu càrrec és ocupat ara per Enrique Tombas, que va arribar a aquesta responsabilitat el setembre del 2018.

Del nucli inicial de la junta del 2015 només queda com a vicepresident Jordi Cardoner

El segon va ser Carles Vilarrubí, el vicepresident responsable de l’àrea institucional. Va marxar l’octubre del 2017 perquè es va mostrar partidari de la suspensió del partit entre el Barça i Las Palmas, que coincidia amb l’1 d’octubre. Aquest partit, no obstant, es va jugar a porta tancada.

Notícies relacionades

El tercer vicepresident que va abandonar la junta va ser Manel Arroyo, que era l’encarregat de Màrqueting i Media. Va deixar la llotja el juliol del 2018. Ara, un any més tard, se’n va Mestre, el responsable de l’àrea esportiva en una decisió que ha sorprès el club. De fet, havia de presentar aquest divendres Frenkie de Jong, el gran fitxatge del club blaugrana, juntament amb Éric Abidal.

De la junta que va guanyar les eleccions del 2015 només queda el vicepresident primer Jordi Cardoner perquè Jordi Moix va ser ascendit com a vicepresident tercer encarregat del projecte Espai Barça, també el setembre del 2018.