SEGONS 'L'EQUIPE'

El PSG ja contempla la venda de Neymar aquest estiu

El club parisenc estaria disposat a desprendre's de l'astre brasiler si rep «una oferta XXL»

zentauroepp48516574 neymar190613190106

zentauroepp48516574 neymar190613190106 / Leo Correa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Paris SG ja contempla la sortida de Neymar aquest mateix estiu, segons ha informat el diari esportiu francès L’Equipe. En tot just un cap de setmana, la situació ha canviat radicalment al club parisenc, coincidint amb l’arribada de Leonardo, convertit, de nou, en director esportiu en substitució del destituït Antero Henrique. Va ser aquest qui va pilotar fa dos anys el fitxatge de Neymar pagant els 222 milions que indicaven la seva clàusula de rescissió amb el Barça.

El Paris SG, segons ‘L’Equipe’, ja s’imagina un futur sense Neymar en cas, és clar, que rebi “una oferta XXL” Neymar. O sigui, almenys 200 milions d’euros per un jugador que s’ha anat devaluant amb el pas del temps perquè ha encadenat dues greus lesions en aquestes dues últimes temporades.

El trident del 2015

Notícies relacionades

El jugador acceptaria encantat la seva sortida de París, on mai s’ha sentit còmode del tot. I tornaria al Barça per retrobar-se amb els seus vells amics de l’atac: Leo Messi Luis Suárez. Amb ells, com va revelar l’astre argentí, encara comparteix un grup de Whatsapp on es comuniquen amb regularitat. D’aquesta manera, Neymar voldria repetir el trident del 2015 que li va donar al club blaugrana, llavors amb Luis Enrique a la banqueta, l’última Champions.

“Els jugadors han de treballar més. I si no estan d’acord, les portes estan obertes. ¡Ciao! Ja no vull més comportaments d’estrelles” (Al Khelaïfi)

Divendres es va fer oficial la tornada de Leonardo com a màxim responsable esportiu del PSG. I diumenge, a través d’una entrevista a France Football, Al-Nasser Al-Khelaïfi,Al-Nasser Al-Khelaïfi, canviava radicalment el discurs, mostrant-se dur amb les estrelles, cansat de tant divisme.  “No estan per complaure’s. I si no hi estan d’acord, les portes estan obertes. ¡Ciao! Ja no vull més comportaments d’estrelles”, ha declarat el dirigent.