"VAIG TRIAR EL MILLOR"

Vinícius: "El Barça pagava més, però vaig triar el Madrid»

El davanter brasiler admet que el club blaugrana va ser el primer que es va interessar pel seu fitxatge

jcarbo47238252 vinicius190306120734

jcarbo47238252 vinicius190306120734 / SUSANA VERA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El va voler fitxar primer el Barça (fins i tot els seus pares van visitar La Masia), però se’n va anar al Madrid. La història de Neymar, però al revés. Vinícius Júnior, el jove davanter brasiler, de 18 anys, s’ha convertit en una de les grans il·lusions del madridisme per oblidar una temporada negra en què han sigut eliminats de la Copa (Barça), de la Champions (Ajax) i estan a 12 punts del Barça a la Lliga. "El Barcelona pagava més, però vaig triar pel projecte el Madrid. Vaig escollir al millor", ha declarat el davanter en una entrevista amb Manu Carreño a 'El larguero' de la cadena SER.

"Primer va ser el Barça, després el Madrid", ha admès Vinícius. "Allà va començar tot molt bé, els vaig visitar i em van dir els seus projectes. Però tots els jugadors joves que van arribar al Madrid van acabar jugant. Marcelo, amb 18 anys, Asensio també jugava...", va argumentar el futbolista per explicar les causes de la seva renúncia al Barcelona.

Notícies relacionades

"Vaig triar el millor, no m’hauria posat la samarreta del Barça. Jo no vaig estar a La Masia, només els meus pares", ha recordat Vinícius, i ha explicat que el club blaugrana "volia pagar més" pel seu fitxatge. Però ell no es va moure, segons explica, només pels diners. "No vam triar per quant pagarien sinó pel projecte. Marcelo i Casemiro van parlar amb mi i em van ajudar a triar el Madrid".

"La meva família i jo volíem jugar al Madrid. I viure a Madrid" (Vinícius) 

Ni tan sols la possibilitat de jugar amb Messi al Camp Nou va canviar el seu pla. "La meva família i jo volíem jugar al Madrid. I viure a Madrid. Tots són del Madrid, el meu pare és del Vinícius FC", va explicar després, i va reconèixer que "fins i tot Marcelo i Casemiro em diuen que tot està molt ràpid".